Steun ons en help Nederland vooruit

Jeffrey Khan

Raadsvolger

32 jaar

Almelo

Jeffrey Khan (30) is sinds de afgelopen landelijke verkiezingen lid van D66 en besloot al snel om ook actief te worden in de Almelose politiek. Hij is kandidaat-raadslid voor de komende gemeenteraadsverkiezingen om het vertrouwen van burgers in de politiek te herstellen.

Met zijn achtergrond bij de politie heeft Jeffrey een geheel eigen kijk op de samenleving gekregen. Als raadslid wil hij zich onder andere inzetten voor een veilige (digitale) leef-, leer- en uitgaansomgeving, een transparante, bereikbare gemeente met een sterk (duurzaam) beleid voor de lange termijn. Daarnaast wil hij jongeren en de (lokale) politiek met elkaar verbinden.

Jeffrey wil als raadslid goed luisteren naar de bewoners en ondernemers en op zoek gaan naar structurele oplossingen voor concrete problemen. Hoe groot of klein dan ook. Als kandidaat-raadslid beseft hij tegelijkertijd dat hij in een ‘glazen huis’ woont: iedereen mag hem altijd en overal aanspreken of contact met hem opnemen. “Ik ben echter ook realistisch en wil daarom vanaf het begin transparant en eerlijk zijn: ik kan niet beloven dat ik iedereen met elk probleem kan helpen. Ik zal altijd een luisterend oor bieden en ik zal altijd een vraagbaken zijn en opzoek willen gaan naar een oplossing.”

Als geboren en getogen Almeloër stoort hij zich aan de teloorgang van de Almelose binnenstad. Die wijdt hij aan de economische crisis in combinatie met het slechte korte termijnbeleid en verkeerde prioriteiten van het gemeentebestuur de afgelopen jaren. “Ik heb besloten mijn lidmaatschap bij D66 actief in de gaan vullen door mij kandidaat te stellen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Er moet nu namelijk écht iets gaan veranderen!”

Jeffrey staat voor: “Een transparante gemeente, meer inspraak en minder bureaucratie.”

Een transparante gemeente, meer inspraak en minder bureaucratie.
- Jeffrey Khan