Steun ons en help Nederland vooruit

Henk Huisman

Kandidaat-raadslid

75 jaar

Almelo

Henk Huisman (73) is raadsvolger van de D66-fractie in Almelo en kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in Almelo.

Henk is geen onbekende in de Almelose politiek, al tientallen jaren is hij actief en sinds enige tijd heeft hij zich aangesloten bij D66 Almelo. In het dagelijks leven runt hij samen met zijn vrouw een cateringbedrijf. Zo komt hij in contact met veel verschillende mensen en houdt hij een vinger aan de pols bij wat er in de stad speelt. Hij heeft Almelo de afgelopen 50 jaar enorm zien veranderen en ziet dat deze dynamische stad nog steeds volop in beweging is. “D66 Almelo staat daarbij niet aan de kant, maar gaat voorop. De vijf richtingwijzers van D66 zijn voor mij leidend en daarom ben ik ook lid geworden van de partij. Ik weet zeker dat D66 het verschil kan maken, daarom ben ik nu ondersteunend fractielid en stel ik mij graag kandidaat voor de komende verkiezingen.”

Henk zet zich graag in voor onderwijs, het midden- en kleinbedrijf, zorg voor de zwakkeren in de samenleving en sport en cultuur. Een veilige en leefbare samenleving met gelijke kansen voor iedereen, waarin iedereen vrij kan zijn in verbondenheid is wat Henk drijft.

Henk staat voor: “Almelo, de stad waar je van houdt, de stad voor iedereen. Een mooie stad om te wonen, werken en te recreëren. Samen maken we Almelo tot een duurzame en gezonde stad.”

Almelo, de stad waar je van houdt, de stad voor iedereen. Een mooie stad om te wonen, werken en te recreëren. Samen maken we Almelo tot een duurzame en gezonde stad.
- Henk Huisman