Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kandidatenavond Lijsttrekkerschap Europese Verkiezingen

Woensdag 15 augustus 2018, Villa Valetudo in Almelo

Kandidaten voor het lijsttrekkerschap van D66 voor de Europese verkiezingen Sophie in 't Veld en Felix Klos zijn in Almelo om in gesprek te gaan met de leden.

Op woensdag 15 augustus bezoeken Sophie in ’t Veld en Felix Klos Almelo. Ze zijn van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur te gast in Villa Valetudo om met je in gesprek te gaan. De inloop start om 19.00 uur. De avond is vrij toegankelijk. We stellen het op prijs als je je aanmeldt via moniquevansaane@outlook.com of door ons te berichten via Facebook Messenger

D66 doet op 23 mei 2019 mee aan de Europese verkiezingen. In aanloop naar deze belangrijke verkiezingen kiezen D66-leden een lijsttrekker. Maar liefst drie D66’ers zijn kandidaat voor het lijsttrekkerschap. Dit zijn Felix Klos, Marietje Schaake en Sophie in ’t Veld.

Routebeschrijving Villa Valetudo

Rij vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel bij het kruispunt met stoplichten de wijk De Schelfhorst binnen. U rijdt dan op de Stins.

Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechts op de Scheybeek en direct daar aan het einde rechts de Burcht op.

Het vijfde straatje aan uw rechterhand is de Lankampsweg. De gemeente heeft er een bordje opgehangen, waarop staat dat Lankampsweg 3 bereikbaar is. De Lankampsweg leidt u een tijdje parallel aan de Van Rechteren Limpurgsingel naar de boerderij.

Let op: rijd hier langzaam, want hier is in het algemeen weinig verkeer en er wordt veel gewandeld.

15 augustus

19:30

Villa Valetudo
Lankampsweg 3
Almelo