Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 24 december 2016

Gerrit Stam van Partij Pro Almelo sluit zich aan bij D66

raadslid_gerrit_stamOp vrijdag 23 december is door Partij Pro Almelo en D66 het volgende persbericht verstuurd.

Na een periode van nauwe samenwerking tussen de fracties van Partij Pro Almelo en D66 hebben de fracties besloten als één fractie verder te gaan. Gerrit Stam sluit zich daarom per direct aan bij de fractie van D66. De leden en de besturen van de beide partijen hebben zich unaniem positief uitgesproken over deze overstap.
 
De samenwerking is door beide partijen als zeer plezierig ervaren en de politieke standpunten van de fracties komen sterk overeen. De D66-fractie ziet in Gerrit Stam een goede aanvulling op de bestaande fractie. Bovendien draagt de aansluiting van Gerrit Stam bij D66 bij aan de vermindering van de versnippering in de Almelose politiek. Met de overstap van Gerrit Stam naar D66 worden de Partij Pro Almelo en de fractie opgeheven.